Domov O PGD Osnovni podatki Poslanstvo PGD Program dela Organiziranost Članstvo Častni in zaslužni člani Statut Pristopna izjava Dejavnosti Učne poti Pannonia Teden gozdov Srečanja upkojencev Zbornik Strokovne ekskurzije Druge dejavnosti Zgodovina Vsi predsedniki Zapisniki sej Občni zbori Pretekli pomembni dogodki Zbornik Opravljeno delo Opravljeno delo Pretekli pomembni dogodki Opravljeno Delo Galerije Makedonija Cerknica - Snežnik - Mašun Galerija2 Kontakt

Ponedeljek, 08. december 2008

Obvestilo - Voščilo

Spoštovani!

Leto 2020 je bilo posebno. Posebno za vsakega izmed nas, prav tako pa tudi za naše Podravsko gozdarsko društvo. Žal večinoma v negativnem, omejujočem smislu.

Zgodaj spomladi nas je doletel »COVID« in življenje se je za nekaj časa domala ustavilo, kot kaže pa tudi za nekaj dalj časa dodobra spremenilo. V sled tega je najprej odpadel v začetku aprila planirani občni zbor in kasneje tudi vsi dogodki, ki jih tradicionalno organizira oziroma na njih sodeluje naše društvo.

Niso pa odpadle prav vse aktivnosti, saj smo v sodelovanju s SiDG izdelali in postavili informativne table na vstopu v rezervat Lovrenška jezera in v rezervat Jelovice. (Več o tem lahko preberete na naši spletni strani www.pgdmb.si). Oddali smo tudi ponudbo za projekt obnovitve trim steze v Betnavskem gozdu, ki bo ob ugodnem razpletu aktualen spomladi 2021. Prav tako smo uspeli na Mestni občini Maribor predstaviti našo idejo oz. pobudo glede spomenika splavarjem, ki bi jo naj upoštevali pri obnovi Lenta.

Pri koncu je torej 2020-to, leto v katerem je društvo praznovalo 74-i rojstni dan. Leto, ki nas je zaznamovalo, nas utrdilo in nam dalo vedeti in čutiti kako pomembno je društveno življenje, ki nam je bilo začasno »odvzeto«, za vse nas.

Tudi »covid« bo minil, praznovali bomo 75, pa 80 in 100 let obstoja in upam, da bomo vsako leto boljši.

 

Hvala vsem, ki ostajate naši člani in podporniki tudi v tem času, ko je društvo prisiljeno v pasivnost.

V letu 2021 Vam želim predvsem obilo zdravja, v prazničnem decembru pa zadovoljstva in miru v krogu najdražjih.

                              

                                                                                  

 

tajnik PGD:                                                                                                        predsednik PGD:

 

Cojzer Gabrijel                                                                                                         Vrecl Matjaž


priponke